Si esteu buscant escola, i voleu conèixe'ns, truqueu-nos per concertar una visita als telèfons 932122254 ó 609228463.

Estarem encantats d’ensenyar-vos l’escola i d’explicar-vos el nostre projecte educatiu.

I mentrestant, podeu fer una ullada a la nostra pàgina de Facebook  “Guimbarda escola”

Durant els mesos de febrer i de març, els diferents professionals tant de CAE com de l’escola, hem realitzat la formació sobre el concepte Kinaesthetics.

Durant el primer trimestre, l’aula Blava va assistir a dues sessions de la ludoteca “El Petit Drac” de Sarrià.

El cap de setmana del 17 i 18 de març va tenir lloc una de les tres estades que s’organitzen des de l’escola durant el curs. 

El passat 20 de desembre va tenir lloc la festa de Nadal a Guimbarda. Aquesta gran celebració va constar de dues parts. En una de les aules es va projectar una “pel·lícula” nadalenca, protagonitzada per tots i totes les alumnes, i a la sala principal vam crear un espai perquè, tant infants com famílies poguessin compartir els seus bons desitjos pel nou any i penjar-los en el nostre arbre de Nadal.

Com no podia ser d’una altra manera, aquest 2018 també estrenem calendari gràcies al RCD Espanyol. Tots els beneficis derivats de la seva venda aniran destinats a subvencionar activitats escolars, extra escolars i també a adquirir materials nous per tal de millorar la qualitat en el dia a dia dels nostres alumnes.

Aquest curs, gràcies a la col·laboració de l’AMPA, hem iniciat l’activitat de musicoteràpia. Aquest trimestre, els infants que estan gaudint de les sessions són els de l’aula groga i taronja. Les aules restants ho faran durant el segon i el tercer trimestre.

El passat divendres 9 de febrer vam celebrar la gran festa de Carnestoltes.

L’última setmana d’octubre vam celebrar la castanyada i per poder gaudir del bon temps d’aquest any i dels diferents colors que ens ofereix la tardor, vam decidir anar d’excursió al laberint d’Horta. Vam passar un molt bon dia, tots i totes vam gaudir passejant pels jardins i passant tot el dia en plena natura.

logo-2.jpg
logo-3.jpg
logo-4.jpg
logo-5.jpg
logo1.jpg
logo-6.jpg