Al llarg de tota la setmana hem realitzat activitats relacionades amb la tardor.

Aquest any hem centrat la celebració de la tardor en la festa pagana de Mabón.

Mabón és un festival de la collita que es celebra sota el lema de “collir el que es sembra”, tant en sentit literal com figurat. Desprès de l’època de la collita, es pren la festa de Mabón com un temps de descans i de festeig.

Per aquest motiu, hem realitzat activitats diverses amb fruits de la tardor.

Dilluns i dimarts vam pintar amb pomes i castanyes, realitzant cercles dels diferents colors de les aules per tal d’acabar formant un mural conjunt en forma d’espiral, el qual representa la unió i el cicle de la vida.

Dimecres vam crear uns centres de taula i unes guirnaldes amb fulles, pinyes, castanyes, magranes i carbasses a mode de decoració per al menjador del centre.

Dijous vam convidar a les famílies a un esmorzar col·lectiu i ens ho vam passar d’allò més bé! Moltes gràcies a tots i totes  per assistir i per participar i ajudar-nos a finalitzar el nostre mural amb els vostres propòsits i desitjos.

Finalment, divendres vam realitzar una activitat de relaxació i de massatges amb pinyes i bosses de castanyes calentetes, amb la qual vam gaudir molt.

Us deixem un recull de fotografies de les activitats realitzades al llarg de la setmana per a que pugueu gaudir amb nosaltres d’aquests moments.

Moltes gràcies a tothom!