Com no podia ser d’una altra manera, aquest 2018 també estrenem calendari gràcies al RCD Espanyol. Tots els beneficis derivats de la seva venda aniran destinats a subvencionar activitats escolars, extra escolars i també a adquirir materials nous per tal de millorar la qualitat en el dia a dia dels nostres alumnes.

Aquest curs, gràcies a la col·laboració de l’AMPA, hem iniciat l’activitat de musicoteràpia. Aquest trimestre, els infants que estan gaudint de les sessions són els de l’aula groga i taronja. Les aules restants ho faran durant el segon i el tercer trimestre.

L’última setmana d’octubre vam celebrar la castanyada i per poder gaudir del bon temps d’aquest any i dels diferents colors que ens ofereix la tardor, vam decidir anar d’excursió al laberint d’Horta. Vam passar un molt bon dia, tots i totes vam gaudir passejant pels jardins i passant tot el dia en plena natura.

Com cada any per aquestes dates s’ha tornat a celebrar la cursa “en marxa per la paràlisi cerebral” organitzada per la FEPCCAT. Aquí teniu un bon recull del gran esforç que van realitzar els  infants i també les famílies representant a Guimbarda i deixant el pavelló ben alt. Gràcies a la FEPCCAT per continuar fent aquesta gran festa possible i moltes gràcies també a tots els que heu participat d’una manera o d’una altra. Sou totes unes grans atletes!

Aquest curs, per celebrar la festa de les famílies vam pensar en fer un concurs gastronòmic i no ens vam equivocar. Les famílies van treballar de valent i van cuinar uns plats exquisits. El jurat ho va tenir molt difícil per poder triar un plat guanyador i és per això que tots els plats van tenir premi. Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta festa, a les grans cuineres i cuiners i també a tots els assistents. Va ser un dia genial i tots els infants van gaudir moltíssim de la música i del bon menjar.

S’ha acabat el curs...  Ara és temps de gaudir del sol, dels amics i de la família.

Ens retrobem al setembre amb moltes ganes i la il·lusió de sempre.

#guimbarda #educacioespecial #pluridiscapacitat #ambunsomriurealacara #començalestiu

Vam iniciar al setembre un viatge arreu del món, que hem finalitzat amb aquesta gran festa, on hem fet un mandala a la Índia, hem ballat la dansa del ventre al Marroc, hem fet un escape room a Egipte, hem cantat al Perú, hem pintat a França, i a Grècia, ens vam fer un photocall .

I aquí teniu un tastet de com ens ho hem passat de bé, aquests cinc dies de colònies. 

Entre roses, llibres, dracs, i cors,  els i les alumnes de l’escola us desitgen una molt bona diada de Sant Jordi 

#guimbarda #educacióespecial #pluridiscapacitat #santjordi2017 #

Alguns dels nens i nenes de l’escola, van participar a les jornades inclusives “junts per créixer”    on juntament amb altres escoles van passar d’un dia assolellat ple de jocs i proves esportives. En van gaudir molt.

La setmana passada, l’escola va estar oberta a les famílies, perquè poguessin veure i compartir les activitats que fan els nostres alumnes a l’escola.

A Guimbarda també vam celebrar el Carnestoltes. Va arribar el Rei, acompanyat d’una saxofonista, que ens va fer un concert, i ens va donar consignes per fer durant la setmana, un dia vam anar vestits d’un sol color, un altre vam anar en pijama, un altre amb una sabata de diferent color, un altre vam anar vestits molt elegants... i com a cloenda final, ens vam disfressar per fer una volta al món, passant per Marroc, Índia, Grècia, Egipte, Perú, França, Hawaii i Andalusia.

Volíem fer una rua amb l’escola Decroly, on fem escolaritat compartida, però com que el temps no ens va acompanyar, vam decidir fer una passarel•la a Guimbarda, amb totes les famílies que ens van venir.

Ja sabeu que a nosaltres la pluja mai ens treu un somriure. I us assegurem que va ser d’allò més divertit.

logo-2.jpg
logo-3.jpg
logo-4.jpg
logo-5.jpg
logo1.jpg
logo-6.jpg