El CAE Guimbarda es va crear l’any 1994 amb la finalitat de cobrir la necessitat de donar continuïtat a l’alumnat que acabava l’etapa escolar i buscava una alternativa a les residències.

L’any 2000 es va dur a terme un projecte d’ampliació horària fins a les vuit del vespre, fent-nos càrrec així de la higiene personal diària dels nois i noies. L’any 2002 ens van acceptar aquest projecte com una experiència pilot única a Catalunya i, fins ara, continuem essent les úniques que oferim aquest servei quant a horari i funcionament.

Som una cooperativa de treballadores, constituïda des de l’any 1977, basada en els valors d’autoresponsabilitat, democràcia, igualtat, equitat i solidaritat, compartint un projecte en comú.

L'any 2001, la cooperativa i l’associació de famílies, ens vàrem fusionar per crear la Fundació Catalana Guimbarda. A través de la Fundació vam poder crear l’edifici actual, amb noves instal·lacions més adequades.

A la Fundació Catalana Guimbarda necessitem la teva col·laboració per continuar amb els nostres projectes per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb pluridiscapacitat i les seves famílies.

Pots fer la teva aportació regularment en qualitat de soci o sòcia o fer una aportació puntual al número de compte:

ES47 0182 3067 1602 0033 5182

Som un centre subvencionat pel Departament de Drets Socials.

logo-2.jpg
logo-3.jpg
logo-4.jpg
logo-5.jpg
logo1.jpg
logo-6.jpg