L’AFA és l’Associació de Famílies de l’alumnat de l’Escola Guimbarda i que té com a objectius principals:

· Ser la veu representativa i canalitzadora de les mares i pares de cara a l’escola

· Aportar idees d’optimització i de millora per l’Escola i l’alumnat

· Buscar fonts de finançament per ajudar a les famílies a portar a terme diferents activitats que es realitzen a l’escola

· Ajudar econòmicament en la demanda d’algunes necessitats de l’escola: material pels nens i nenes, transport adaptat per les sortides,...

Degut a les característiques que presenten els nens i nenes de l’escola i sent coneixedors de la quantitat de necessitats extres que requereixen, el tercer objectiu passa a ser fonamental per l’AFA i és per aquest motiu que hi dedica la major part dels seus esforços.

Actualment, l’AFA prioritza la destinació dels seus recursos econòmics a subvencionar part de les sessions de musicoteràpia, piscina i hipoteràpia i a subvencionar i/o donar beques per les colònies i els casals d’estiu.

L’AFA, com ja hem dit, la formen totes les mares i pares de l’Escola, però té un òrgan de gestió que està format per una presidència, una secretaria, una tresoreria i vocals que es reuneixen de forma periòdica i en sessions obertes a tots els que hi vulguin participar.

En aquestes sessions es convida a participar, també, a la direcció de l’escola, amb l’objectiu de treballar coordinadament.

Totes les mares i pares poden dirigir-se a l’AFA mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on s’atendran propostes, suggeriments o qualsevol aspecte que es trobi dins de l’àmbit de l’AFA.

Totes les propostes es comenten en les reunions de l’AFA i es decideix com actuar de forma consensuada.

logo-2.jpg
logo-3.jpg
logo-4.jpg
logo-5.jpg
logo1.jpg
logo-6.jpg