Conveni ONCE

Tenim conveni amb l’ONCE per aquell alumnat amb dèficit visual que estigui afiliat. El conveni dóna opció a ajudes econòmiques per subvencionar diferents activitats escolars.

També, per tot l’alumnat amb dèficit visual, estigui afiliat o no, comptem amb l’assessorament mensual d’una especialista de l’equip del CREDA que ens dota d’eines i recursos, a partir de valoracions sistemàtiques de cada infant.

DINCAT

Estem associades a l’entitat d’iniciativa social DINCAT. Dincat assessora, promou, informa, forma i defensa les entitats associades en tots els àmbits relacionats amb col•lectius de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió, principalment, persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

FEPCCAT

Estem Federades a l’entitat FEPCCAT, que uneix entitats catalanes que treballen pel benestar de les persones amb paràlisis cerebral i discapacitat similars a Catalunya. FEPCCAT defensa la dignitat, interessos i drets de les persones amb paràlisis cerebral per aconseguir la plena integració social.

logo-2.jpg
logo-3.jpg
logo-4.jpg
logo-5.jpg
logo1.jpg
logo-6.jpg